Ob 1.letu se shodi…zato, praznujemo prve korake M+ centra v Sežani, prvo leto izzivov, rasti in neskončne energije🌞
Hvaležna vsem in vsakomu od vas, ki je s prihodom vanj naredil tudi prvi korak zase in k svojim ciljem naproti❤️, ter z majhnimi koraki zmagoval dan za dnem.

Pridružite se nam na tudi vi 💪na BREZPLAČNI akrojogi, vadbi medeničnega dna, zumbi, tapkanju, preizkušanju Weledinih izdelkov in okusov Krasa ter še čem.

🔹 Še nikoli niste slišali, da v Sežani obstaja vadba za močno medenično dno za nosečnice in za mamice po porodu? Vas resss zanima, kako to izgleda? Kako se občuti?
🔹 Imate morda zelooo radi jogo, zlasti dinamično? Si želite z acrojogo izkusiti ta čudovit občutek povezanosti in letenja?
🔹 Bi se radi samo sprostili in uživali v glasbi, plesu in odlični zumba energiji?
🔹 Ali vas zanima, kaj za vraga je Tapkanje in kaj Weleda?

Bi se družili ob vsem tem in še kakšnem presenečenju?

Potem se moramo v soboto, 22. 9. nujno videti 🔜😉
Ob 16.00 bomo začeli leteti, iskati ravnotežje, vaditi medenično dno, tapkati, sproščati, klepetati in uživati v fenomenalnih okusih Krasa.

Brezplačna ura acrojoge se bo pričela ob 18:00 in je primerna tako za tiste, ki se boste z jogo srečali prvič, kot za tiste, ki že obvladate položaje in dihanje. Če vam joga ne diši, boste lahko v tem času (pa tudi prej in kasneje) spoznavali mamiplus vadbe, tapkali, plesali zumbo, se sproščali, neskončno zabavali na slack linu, klepetali in se imeli super, fino in fajn 🙂

Po našem druženju v M+ centru sledi latino zabava v SG baru, ki je se nahaja tik ob centru. Z nami bodo Soy cubano.

KOMU JE NAMENJEN DAN❓-> tebi, meni, najinim prijateljem, tvoji punci ali ženi, mojemu fantu ali možu, najinim otrokom, tvoji mami, mojemu očetu in najinim kosmatim prijateljem – prostora bo prav za vse in veseli bomo tudi prav vsakega 🙂

KAJ PRINESEM ❓-> nasmeh na obrazu, joga podlogo ali dekico in udobna oblačila zate.

LOKACIJA ❓-> M plus center, Kosovelova 4b v Sežani, vhod v glasbeno šolo.

Stisni »going« in se nam pridruži na #prvimplusdan druženju te jeseni.

❗️POZOR, POZOR❗️Za vse, ki nas boste v soboto obiskali, smo pripravili tudi posebne ugodnosti ob nakupu 3-mesečnih kart za vadbo, najboljše cene naravne kozmetike Weleda in druga darilca. ☺️

V primeru slabega vremena… Ga ne bo… Vreme bo krasno.. In dogodek v vsakem primeru bo … ker smo Kraševci:)
________________________________________________________

Kaj je Mplus center?
Butični studio varne vadbe v Sežani, kjer imamo zdrav odnos do zdravega življenja in se radi družimo, širimo nasmehe in znanje ter organiziramo piknike 😉
www.andrejagulic.com

Kaj so mamiplus vadbe?
Moje sanje, pomagati, podpirati in predvsem slišati ženske. Vsaka od nas ima svojo zgodbo o nosečnosti in težavah, svojo zgodbo o poporodnem obdobju, materinstvu in v zrelem obdobju. Z vadbo krepimo mišice medeničnega dna, učvrščujemo trebušček, poslavljamo se od bolečin in delamo na samozavesti serijsko.
Tako sproščeno ustvarjamo lepše dneve z malimi koraki do srečnega materinstva in moči, brez nehotenega uhajanja urina.

Kaj je akrojoga?
To Je kombinacija joge in akrobatike, predstavlja sinhronost, sodelovanje in popolno zaupanje partnerjev. Je neverbalna komunikacija, kjer gibi telesa govorijo sami zase. Je vadba, s katero boste razvili ravnotežje in gibljivost ter vsesplošno vzdržljivost telesa. Je veščina, ki vas bo naučila mirnosti, koncentracije in popolne predaje. Je dejavnost, ki združuje modrost joge, dinamično moč akrobatike in pozitivne učinke meditacije. Je gibanje, ki je primerno za vsakogar, ki se le upa predati, učiti in se hkrati zabavati. Zato ne skrbite, da ste premladi, prestari, da niste vrhunski atlet ali da nimate partnerja za vadbo,”je popolna zvrst joge v modernem času.

Kaj je tapkanje?
Tehnika,pri kateri s konicami prstov tapkamo končne točke energijskih meridianov telesa medtem, ko smo uglašeni s svojo težavo – in s tem dosežemo čustveno razbremenitev, ki zelo pogosto posledično prinese tudi telesno zdravje.

Kaj je weleda?
Super kul naravna kozmetika za otroke, nosečnice in mame po porodu,na voljo v m + centru. Če je še niste probali, je sedaj idealna priložnost 🙂

 

Preveri dogodek na Facebooku TUKAJ