zrela mami+

in vadba MOJE ŽIVLJENJE

Si se kdaj že soočila z neprijetnostmi, ki jih prinašajo oslabljene mičice medeničnega dna (uhajanje seča, vetrov ali celo blata iz črevesja)? Te kdaj prestijo bolečine v medenici, hrbtenici, križu?

Na živce ti gre, ker ne moreš v gledališče? Ne moreš dvignit otroka ali vnuka, brez da bi ti všlo?

Z vadbo Zrela mami + in Vadbo moje življenje v ospredje postavljamo mišice medeničnega dna ter rešujemo vse neprijetnosti v povezavi z njimi. Tudi bolečine in o vsem prosto in sproščeno govorimo.

Neredko se namreč ravno med nosečnostjo ali po porodu zgodi, da pride do nepravilnega delovanja mišic medeničnega dna. Pravijo, da je porod maratonska obremenitev za mišice medeničnega dna. Te se med porodom še bolj raztegnejo, zaradi raztrganja ali prereza presredka pa se lahko tudi poškodujejo.

In žal se mišice medeničnega dna, tako kot marsikaj v življenju, ne popravijo same od sebe.

Na vadbi moje življenje boš:
L
S pravilnimi vajami boš izboljšala moč in vzdržljivost mišic medeničnega dna ali sproščanju in relaksaciji in tako pripomogla k njihovemu pravilnemu delovanju.
L
Preprečila marsikatero neprijetnost kot je uhajanje seča, vetrov ali celo blata iz črevesja.
L
Omilila ali preprečila spuščanje rodil in spremenjena lega medeničnih organov.
L
Uredila nepravilnosti polnjenja in praznjenja sečnega mehurja v kolikor je to potrebno, zaprtje in ali oteženo odvajanje blata, seksualne motnje in kronične bolečine v predelu medenice.

Po 30 letu pa se začne tudi upadanje mišične mase, zato je še bolj pomembno da poskrbimo za zdravo, močno in vitalno telo tudi v tem obdobju.

Pomembno je, da o težavah, ki jih imamo, spregovorimo. Omenjene težave so namreč v večini primerov rešljive ob pomoči osebnega zdravnika, ginekologa, usposobljenega fizioterapevta in se nadaljujejo z varno vadbo moje življenje.

Vadba je primerna za ženske vseh starosti, ki imajo zgoraj omenjene težave in so že zaključile z zdravljenjem.

Kdaj?

Torek in četrtek ob 18:00

Za več informacij in ceno izpolnite spodnja polja, oddajte povpraševanje ali informativno prijavo in z veseljem vam bom odgovorila.

Prijava

Zanimam se na vadbo:

Zanimam se na termin:

8 + 8 =