ekipa

Andreja Gulič

Mamiplus vadbe in funkcionalni trening

Sem Andreja Gulič, ustanoviteljica mamiplus vadb in m+centra. Sem aktivna in vedno zaposlena mama, ter osebni trener z željo pomagati okrepiti telo in verjeti vase vsem ženskam v različnih obdobjih življenja od nosečnosti do starosti.

Sem športnica od kar pomnim, telovadnice in gozdovi so me vedno vlekli v gibanje in spoznavanje sebe, ter svojih mej. Igrala sem 13 let košarko s srcem in glavo, ter s petnajstimi leti stopila na pot kot trener mlajših selekcij košarkaric in že tam vzljubila prenašanje svoje strasti do gibanja na mlajše generacije.

Katja Kovač

Pilates

Sem Katja Kovač. Športnica po duši. Športnica zase. Od kar pomnim, sem iskala gibanje… Vedno sem rada tekla (tudi kot otrok in najstnica), nato sem igrala rokomet, vmes sem tudi plesala, hodila v hribe… In se vpisala na Fakulteto za šport prav zaradi ljubezni do športa. Tam sem se spoznala z vsemi športi, vendar sem izbrala športno rekreacijo kot osnovo za specializacijo.

V 90-ih letih je bila v vzponu aerobika z vsemi njenimi oblikami, pa fitnes vadba, tako da sem si v času študija pridobila razne nazive s področja skupinskih vadb in fitnesa. Vsa leta sem se rada udeleževala izobraževanj in seminarjev in prav na enem izmed teh sem se prvič srečala s pilatesom.

Ana Petelin Grubišič

Tapkanje

Sem ANA, drugače pa zelo hvaležna in ponosna mama dveh športnih fantov in žena možu, ki pravi, da sem blažena med moškimi 😉 To, da sem sedaj blažena je že res a do tukaj je bilo ogromno preizkušenj, s katerimi se skoraj vsaka mama spopada. Od tega, da kar naenkrat nisi več sam, do težav s samopodobo po porodu, do odgovornosti in obveznosti, ki jih dobiš, pa sploh nisi vedel, da to tako izgleda.

Po naravi sem še vedno perfekcionist, toda zdaj že ponosna na to, da sem našla znotraj tega perfekcionizma stvari, ki mi služijo in jih zmorem obrniti sebi v prid.

Andreja Gulič

Andreja Gulič

Mamiplus vadbe in funkcionalni trening

Tita Tušar

Tita Tušar

Mama, doula in telesna tereapevtka