SPLETNA DRUŽINA

ZAmaME

Spletna podpora in varna vadba zate

KAJ BI SE SPREMENILO ZATE, ČE BI:

 • Vsakodnevno imela tisto pravo energijo, navdušenje in motivacijo za čudovit dan?
 • Vedela, kaj so mali koraki za srce, telo, misli, ki te vodijo do srečne tebe?
 • Imela tisto pravo samozavest ženske, ki se ima rada v mislih, telesu in srcu?
 • Občutila svobodo gibanja brez bolečin v hrbtenici, podprta z okrepljenim medeničnim dnom, ki ne pušča?
 • Tvoj trebuh odražal tvojo ljubezen, moč in bil tisti del tebe, ki bi končno dovolil poželjive dotike partnerja?

Verjamem, da bodo tvoji dnevi drugačni in predvsem polni hvaležnosti, da si naredila mali korak zase in k svoji samozavesti. K novi sebi. Srečni.

CENA:

Plačilo v obrokih: 97 eur / mesec.
Plačilo za 6 mesecev vnaprej: 402 eur
Plačilo za 12 mesecev vnaprej: 684 eur (to je zate le 57 eur / mesec)

Družino, ZAmaME, sem ustvarila zato, ker razumem kako so pomembne sanje in mali vztrajni vsakodnevni koraki k občutku dovolj sem že, zaljubljam se vase. 

Zato sem tukaj zate na način, ki sem ga sama veliko let pogrešala. Predvsem v času, ko nisem znala poslušati sebe, še manj kaj pomeni imam se rada, cenim svoje telo in sem prav zaradi zunanjosti, strahu kaj bodo rekli drugi, kaj si bodo mislili, naredila veliko napak, na katere sem danes neizmerno ponosna. 

V času, po prvem porodu, je bilo pri meni vse popolno navzven. Jaz pa popolnoma zmedena, sama, nerazumljena navznoter z velikim vprašanjem v sebi: “Ali je sedaj to, to? Kje se je izgubila tista fit, zabavna in uspešna Andreja?”

Danes sem hvaležna za svoj velik padec do dna, kjer sem u bistvu našla pravo Andrejo. Tako, ki ve kaj si želi in kaj ne. Tako, ki si zna ustvarjati vsak dan sproti tak, da je hvaležna zanj. Tako, ki se ne boji več reči NE treningom, hrani, stvarem, ljudem in mislim ki ji ne koristijo in s tem Reče velik JA sebi. Oh in take, ki tako srčno sledi svojim sanjam, da se iz dneva v dan spreminja, raste, uči in občuduje kako je čudovito, ko s tem raste in se spreminja tudi partnerski odnos in otroci, okolica. 

Kako je lahko še lepše kot tako?

ZATO SEM TUKAJ ZATE

 Ker želiš vadit, pa se ne uspeva uskladiti z urniki.
 Ker imaš majhne otroke, brez možnosti varstva , si preveč oddaljena, imaš večizmensko delo…
 Zate, ki imaš rada svobodo in si želiš svoj prosti čas oblikovati tako, kot ti ustreza.
 Zate, ki že razmišljaš o poletnem dopustu nekje daleč in ti ideja, da celo poletje nebi imela ob sebi nekoga, ki te vzpodbuja, da telovadiš, ni všeč.
 Zate, ki ne verjameš v čudežne tabletke, ki te čez noč spremenijo v 90 – 60 – 90, z nasmehom 24/7.
 Zate, ki se učiš paziti nase, na svoje misli, srce in telo s pravilnim gibanjem in skrbjo za medenično dno. 

Zate, ker si edinstvena in neponovljiva moja moja mami+

Ja prav zate. 

Pripravila sem spletno družino ZAmaME, s posebno samo mojo m+ varno vadbo, ki jo lahko delaš kadarkoli od kjerkoli. 

 Spletno družino ZAmaME, kjer lahko Vprašaš kar te zanima.
 
Spletno družino ZAmaME, kjer se z mano naučiš veliko malih korakov zase in za svojo samozavest

NAJ TI POKAŽEM, KAKO

Ustvarila sem To možnost tudi zate. Ker te imam rada in ti želim  tisti krasen občutek, da si slišana, razumljena, ljubljena in motivirana v času, ko potrebuješ dodatno vzpodbudo ali drugi pogled na tvoje izzive.  

Ponujam ti korak za korakom pot, kako do tiste najboljše različice tebe od prve nove ustvarjene navade zate dalje. To bova počeli s treningom, kot si ga imela z mano v mplus centru, le da bova tokrat preko spleta povezani in ravno tako nasmejani, sproščeni in hkrati zbrani. 

To bova počeli z malimi vsakodnevnimi koraki, kjer imaš natančna navodila, kako, kaj in na kakšen način si lahko ustvariš, dan po svoji meri.

Vem, kako se je včasih težko boriti sama s sabo, ko enostavno nimaš energije zase, kaj šele za trening, za primerno prehrano, za postavljanje mej drugim ali za poslušanje same sebe. Vem. 

V času, ko si trenirala z mano, je bilo vse enostavno in smo med treningom ali po njem reševale veliko izzivov, ki so tebi in meni spreminjali življenje na bolje. 

ZATO sem tukaj zate. 

KOMU TOČNO JE SPLETNA DRUŽINA  ZAmaME NAMENJENA?

 Tebi, ki si z mano že naredila prvi korak z obnovo telesa in si s tem naredila tudi prvi korak k svoji samozavesti, samostojnosti in novi tebi.
 
Tebi, ki se zavedaš, da je poporodno obdobje za vedno, saj naši otroci postajajo vse težji in tvoje telo z močjo mami plus sledi.
 Tebi, ki si v nosečnosti in v poporodnem obdobju ustvarila krasno rutino vadb in skrbi zase, pa ti sedaj zaradi ostalih obveznosti ne uspeva več na treninge v Mplus center.
 Tebi, ki se zavedaš, da je skrb zase, za svoje misli, srce in telo vedno čas z malimi koraki pazit nase.
 Tebi, ki se učiš postavljati sebe na prvo mesto in si dan za dnem ustvarjati dneve, za katere si lahko hvaležna sedaj in vedno.
 Tebi, ki imaš znanje in željo , vendar na poti potrebuješ podporo, včasih brco v tazadnjo,  smeh, druženje v skupini mplus.
 Tebi, ker te imam rada in si želim da znaš dan za dnem imet rada tudi sebe,

Da znaš vsak dan poskrbeti zase, da si lahko malo boljša, malo bolj pogumna, malo bolj samozavestna, malo bolj samosvoja in da si si taka vedno boljša in všeč. Sebi.

V prvi vrsti.

Ker si edinstvena in neponovljiva. Si se prepoznala?

To si ti, kajne?
Vem, ker sem ta varni spletni prostor ustvarjala z mislijo nate.

Moja iskrena želja je ustvariti svoj korak naprej v VEČEN in EDINSTVEN spletni prostor, kjer imaš vsa moja znanja, izkušnje, dobre prakse, misli in kakšne dober recept na voljo. Prostor, ki je tudi moj varen pristan, kjer sem lahko jaz jaz, takšna kot sem z vami v mplus centru. Smešna, posebna in včasih nora osebna trenerka, ki obožuje male korake naprej energijo v očeh in nasmeh v tebi in meni.

Andreja

KAJ DOBIŠ?

V družini te čaka podpora, da boš vsak dan malo bolj pogumna, bolj samozavestna v svojem telesu in se imela vsak dan malo raje. 

V družini te čaka vsa vsebina na voljo 24 h na dan vse dni v letu. 

V družini si deliš spletno dnevno sobo z ostalimi m+ čudovitimi ženskami, ki so se odločile zase, za svojo energijo, za telo brez bolečin, ki jih bomo skupaj z malimi koraki nadgrajevale, se podpirale in vzpodbujale. 

V spletni družini si z mano, s tvojo osebno trenerko posebne sorte, za srce, telo in misli. 

Članarina v skupini ti omogoča:

 • Dostop do zaprte podporne Faceboook skupine, kjer ti bom na voljo za vsa tvoja vprašanja, za podporo in za motivacijo.
 • Vsak teden trening za telo
 • Vsak teden en mali korak za energijo, misli ali za srce (nasveti za skrb zase, za telo, dnevnik vprašanja, za tvojo osebno rast).
 • Enkrat mesečno srečanje, namenjeno vašim vprašanjem. 
 • Enkrat mesečno skupinsko umirjanje z mojo vodeno meditacijo ali vizualizacijo
 • Enkrat mesečno skupaj pripravimo en obrok primeren za celo družino. 
 • Vsake 3 mesece pogovor z gostjo: pediatrinja, psihologinja, veganski prehranski svetovalec, ginekolog, fizioterapevtka, strokovnjak za vzgojo,…
 • Vsake 3 mesece si bomo zadale en zanimiv izziv…ki ga bomo izbrale skupaj. 

Skupina bo tvoj varen pristan, tvoja motivacija in tvoja spodbuda, ki ti bo pomagala tvoje telo vrniti v pravo formo ter nastaviti tvoje misli na pozitivno. V skupini se bomo podpirale, skupaj bomo vadile, se pogovarjale. Z meseca v mesec bo na voljo vedno več treningov, ki se bodo med sabo dopolnjevali, nadgrajevali. Ti pa boš postajala vedno močnješa in z idejo za trening vedno na dosegu roke. 

Zaradi narave vadbe je možen zakup članstva za 6 ali 12 mesecev.

CENA:

Plačilo v obrokih: 97 eur / mesec.
Plačilo za 6 mesecev vnaprej: 402 eur
Plačilo za 12 mesecev vnaprej: 684 eur (to je zate le 57 eur / mesec)

PRIJAVA v spletno družino ZAmame

CENA:

Plačilo v obrokih: 97 eur / mesec.
Plačilo za 6 mesecev vnaprej: 402 eur
Plačilo za 12 mesecev vnaprej: 684 eur (to je zate le 57 eur / mesec)

andreja gulič

Sem Andreja Gulič, ustanoviteljica mamiplus vadb in m+centra.

Sem aktivna in vedno zaposlena mama, ter osebni trener z željo pomagati okrepiti telo in verjeti vase vsem ženskam v različnih obdobjih življenja od nosečnosti do starosti.

Sem športnica od kar pomnim, telovadnice in gozdovi so me vedno vlekli v gibanje in spoznavanje sebe, ter svojih mej.

Igrala sem 13 let košarko s srcem in glavo, ter s petnajstimi leti stopila na pot kot trener mlajših selekcij košarkaric in že tam vzljubila prenašanje svoje strasti do gibanja na mlajše generacije..

Moje sanje so se spremenile v cilj pomagati, podpirati in predvsem slišati ženske.

Z junijem sem ponosno sprejela tudi vlogo Ambasadorke Slovenije za naravno kozmetiko Weleda in z njihovo pomočjo sestavila tudi prave komplete za vsako obdobje Ženske, nosečke, mame ali babice.

Vsaka od nas ima svojo zgodbo o nosečnosti in težavah, svojo zgodbo o poporodnem obdobju, materinstvu in v zrelem obdobju.

Z weledo pa lahko pripomorem še k lepšemu pogledu nase skozi oči rada se imam in se sprejemam.

Vse smo različne, na zunaj in navznoter. Zato ni enega pravilnega recepta ampak jih več.

MNENJA STRANK

MNENJA
STRANK

Ko sem po porodu iskala kako rekreacijo, sem zvedela za Andrejo.. Nisem vedela kaj tocno me caka.. Vedela sem samo, da nekaj moram narediti v to smer, saj mi je nepravilno dvigovanje otroka in nasploh nepravilna drza, povzrocalo bolecine v krizu in ramah.. Nikoli nisem kaj dosti marala sporta.. Zadnja leta sem poskusala s fitnesi, ma mi je to bilo bolj muka, kot pa veselje..
No pri Andreji, oziroma v m+,
mi je bilo ze takoj vsec.. Najprej prav ona z njeno ognjeno energijo.. Sama vadba pa je tudi hitro obrodila sadove, ceprav nisem delala domacih nalog, sem gibe, ki sem se jih naucila med vadbo dajala v prakso.. Sploh pri dvigovanju bremen, je hrbet hvalezen da sem aktivirala se kako drugo misico :-D.. Pa tudi trebuh se mi je zato ze vidno zmanjsal..
Vsec mi je tudi, da smo samo cca po tri punce naenkrat, pa se to lahko z otrocki..
Skratka.. Splaca se

Kristina Bomeštar, lastnica frizerstva studi3 sežana

Izkušnja z Andrejinimi treningi ni primerljiva z nicemer… meni so vrhunski! Andreja me vedno izzove, da preskocim svoje omejujoce predstave o sposobnosti in moci svojega telesa, me ob tem uci, da sem popolna in vredna ljubezni taka kot sem in s konstantno overdozo smeha poskrbi, da se moja zgodnja jutra zacnejo na popoln nacin in komaj cakam, da pridem spet… in spet… in spet! Draga moja, moje telo se ti iskreno zahvaljuje, moje ♥ pa krici: you make my day!  ♥

Nina Ž.

Najbolj zaupam ljudem, ki izhajajo predvsem iz svojih izkušenj in to znanje predajajo naprej. Ko nekaj pri sebi poskusiš, doživiš, “preživiš”, zacutiš, lahko s polnim srcem predaš naprej. Andreja je to. Od rojstva bojevita športnica, ki se ne preda niti pred najvecjimi ovirami. Je ucenka od malega, svoje znanje nadgrajuje in se nikoli ne neha uciti. Je odprta in tako lahko clovek sprejema in daja. Zna odgovorit na vprašanje, ki sem ji ga zastavila – Zakaj bi jaz po 3. porodu potrebovala Mami+, ce sem 2 dala brez težav skozi? Odgovor je imela na dlani z žarom v oceh. Veliko mi pomaga z nasveti o gibanju, dihanju, prehrani tudi v casu nosecnosti. Punca ve kaj dela in ne prodaja megle. Pika! 

Taja T.