Tita tušar

tita
tušar

Več o meni

Sem Tita Tušar, ustanoviteljica Rojstva Čutenja – ljubečega in negujočega prostora za nosečnice, mamice in dojenčke.

Že od malih nog so nosečnice in dojenčki v meni vzbujali posebno strast.

Pred desetimi leti, ko sem postala doula in kasneje mama, pa sem spoznala, da je ljubeča obporodna podpora moje poslanstvo. Svoje znanje ves čas poglabljam, tako da vama lahko danes nudim celostno podporo v tem pomembnem in ranljivem obdobju.

S pomočjo manualne terapije in nevro-senzo-motoričnih vaj sproščam ter uravnovešam tvoje in otrokovo telo, da se oba počutita dobro.

Pomagam ti spoznavati inteligenco tvojega telesa, ga čutiti in krepiti zaupanje vanj ter svoj materinski instinkt. Bolje, ko čutiš svoje telo, bolje čutiš svoje in otrokove potrebe. Z znanji, ki ti jih predajam, lahko telo dobro pripraviš na zanositev in porod ter svojega otroka podpreš pri prehodu iz okolja maternice v tvoje naročje.

Iz lastnih izkušenj, dveh porodov in materinstva, vem, kako pomembna je neprekinjena podpora, zato sem ti/vama z veseljem na voljo ves čas skozi nosečnost, porod in materinstvo.

Počutje nosečnice in mame, se prenaša na otroka, zato vama želim omogočiti najboljše. Omogočiti ženski, otroku ter celi družini manj stresno in brezskrbno obporodno obdobje mi je v veselje in čast.

e-pošta

doula.tita@gmail.com

telefon

+386 41 638 806