fbpx

tapkanje

tapkanje

V času porodniškega dopusta, ki naj bi bilo eno najlepših, polno veselja in zadovoljstva, se včasih srečujemo z ravno nasprotnimi občutki. Lahko občutimo tesnobo, žalost, strah, dvom idr.

Sprašujemo se, kaj je v tem dobrega? Kaj nam je bilo tega treba? Ali bom zmogla? Ali sem dobra mama? Bom izgubila vse odvečne kilograme? Bom lahko izboljšala kondicijo? Bom sploh sposobna vse obveznosti uskladiti? Bo ostalo še kaj prostega časa?

Soočamo se z raznimi omejujočimi prepričanji in strahovi.

Skratka, včasih se tovrstna vprašanja kar vrtijo v naši glavi in ne moremo ven iz začaranega kroga. Tudi sama sem se po drugem porodu včasih to spraševala. In ker sem se v življenju že večkrat srečala z različnimi težavami, blokadami, negativnimi prepričanji, mislimi, vem, da obstaja način, kako premagati slabo voljo, depresijo, tesnobnost, negativna prepričanja in kako privabiti boljše in pozitivne situacije v svoje življenje.

Naučila vas bom uporabljati »čarobne prstke«, s katerimi si boste utrdili svojo moč in si začeli kreirati svoje življenje na svoj način, da bo postalo takšno, kot ste že davno čutili.

 

ČE ZAČNEMO, SMO ŽE NAPOL POTI DO KONCA.
KAJ JE EFT?
Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques) – Tehnika doseganja čustvene svobode združuje spoznanja vzhodne (energijski meridiani telesa) in zahodne (čustvene težave vplivajo na telesno zdravje) medicine. Med izvajanjem metode s konicami prstov tapkamo končne točke energijskih meridianov telesa medtem, ko smo uglašeni s svojo težavo – in s tem dosežemo čustveno razbremenitev, ki zelo pogosto posledično prinese tudi telesno zdravje.

Glavni vzrok naših negativnih čustev je motnja, ki nastane v našem energijskem sistemu. Z metodo EFT to motnjo odstranimo, energija se spet z lahkoto pretaka po meridianih in mi se počutimo čustveno razbremenjene.

Metoda EFT je primerna za vse: otroke, odrasle in starejše osebe. Je enostavna, hitra in učinkovita. Uporabljamo jo lahko sami kjerkoli in kadarkoli.

KJE JE EFT METODA LAHKO UPORABNA?

L

Strah

L

Stres

L

Žalost

L

Nespečnost

L

Razne fobije (strah pred letenjem, zaprtimi prostori, višino, živalmi…)

L

Strah pred javnim nastopanjem

L

Travme, zlorabe

L

Depresije, tesnobe

L

Napadi panike

L

Krivda

L

Nizka samopodoba,

L

Jeza

L

Žalost ob izgubi ljubljene osebe

L

Sramežljivost

L

Razočaranje (v ljubezni, zakonu)

L

Poporodna depresija

L

Težave v razmerju

L

Zasvojenost

L

Omejujoča prepričanja

L

Kronična utrujenost

L

Hujšanje in čustveno prenajedanje

L

Kronične in akutne bolečine

L

Alergije

L

Avtoimunske bolezni

L

Glavoboli in migrene

L

Poslabšanje vida

L

Športni dosežki

L

Uspeh v šoli

L

Razbremenitev pred izpiti/testi

L

Samozavestno javno nastopanje

L

Poslovni uspeh Itd.

Ana Petelin Grubišić
EFT izvajalka po AAMET predmetniku

Kako ti lahko pomagam? info@mamiplus.si
ali na telefon 031335515

Prijava

Prijavljam se na vadbo:

4 + 6 =

Točke po katerih tapkamo ↑