fbpx

Olje proti celulitu iz brezovih listov

Olje proti celulitu iz brezovih listov

17.50

Za naravno odpravljanje celulita
Olje proti celulitu iz brezovih listov z dragocenimi rastlinskimi izvlečki, je popolna naravna pomoč pri odpravljanju celulita. Izvlečki iz ekološko gojenih mladih brezovih listov, rožmarina in bodeče lobodike, stimulirajo metabolizem v koži. Z redno uporabo Olja proti celulitu iz brezovih listov kožo zgladimo, izboljšamo tonus, jo učvrstimo in zmanjšamo opaznost celulita.

Kategoriji: ,

Opis

OLJE PROTI CELULITU IZ BREZOVIH LISTOV

Celulit je nekaj povsem običajnega – a to ne pomeni, da ga morate imeti! Olje proti celulitu iz brezovih listov z dragocenimi rastlinskimi izvlečki je popolnoma naravna pomoč pri odpravljanju celulita. Izvlečki iz ekološko gojenih mladih brezovih listov, rožmarina in bodeče lobodike stimulirajo metabolizem v koži. Izvlečki so primešani z vitamini bogatemu olju pšeničnih kalčkov in jojobinemu olju, ki odlično zadržuje vlago v koži. Vonj olju dajeta eterično olje grenivke in ciprese – prav vsaka sestavina je del izdelka s točno določenim namenom. In zato izdelek deluje.

Prednosti
Z redno uporabo Olja proti celulitu iz brezovih listov kožo zgladimo, izboljšamo tonus, jo učvrstimo in zmanjšamo opaznost celulita. Dermatološko testirano.

Uporaba
Olje proti celulitu iz brezovih listov uporabljajte dvakrat dnevno štiri tedne, nato pa enkrat dnevno za ohranjanje učinka. Z oljem krožno masirajte stegna, boke in zadnjico. Prekrvavitev lahko še dodatno izboljšate z masažno krtačo, izmeničnim prhanjem z vročo in hladno vodo ter uporabo Pilinga za prhanje iz brezovih listov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olje proti celulitu iz brezovih listov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja