Masažno olje za presredek

Masažno olje za presredek

11.50

Pripravite se na rojstvo otroka s popolnoma naravnim Masažnim oljem za presredek.
Popolnoma naravno olje vam pomaga pri pripravi na porod. Masaža presredka izboljša elastičnost kože, jo ščiti pred raztrganinami in zmanjšuje možnost za rez presredka pri porodu.

Kategoriji: ,

Opis

MASAŽNO OLJE ZA PRESREDEK

To je dan, ki se ga mame veselijo, a bi se pretrganju ali rezu občutljive kože raje izognile. Od 34. tedna nosečnosti redno uporabljajte Masažno olje za presredek in tako izboljšajte elastičnost kože na tem predelu. Vsebuje mandljevo olje in z vitaminom E bogato olje pšeničnih kalčkov, ki naredita kožo presredka bolj elastično, sproščeno in pripravljeno na porod.

Prednosti
Nahrani kožo in jo pripravi na porod. Z redno masažo ohranja kožo presredka mehko in prožno. Dermatološko testirano. Masažno olje za presredek je del Weleda linije Nosečnost in dojenje, ki je bila razvita v sodelovanju z izkušenimi babicami in farmacevti.

Uporaba
Masažo lahko izvaja nosečnica ali partner. Presredek masirajte 3-4-krat tedensko 5-10 minut, od 34. tedna nosečnosti dalje. Presredek masirajte po topli kopeli. Poskrbite, da bo mehur prazen. Namestite se v sproščen, udoben položaj. Navlažite palec (ali kazalec, če masažo izvaja partner) z Masažnim oljem za presredek in nežno drsite čez presredek tako, da masažni ni boleča. V nožnico vstavite prst (približno do 2. sklepa na prstu). Ritmično masirajte z rahlim pritiskom na steno nožnice (prst vrtite v smeri vrtenja urinega kazalca od 3 do 9, in v obratni smeri). Z vsako masažo bodo tkiva in mišice bolj sproščene in mehkejše, tako da lahko masažo postopoma podaljšujete. Presredek masirajte dokler ne začutite rahlega mravljinčenja. Nato med palcem in sredincema nežno masirajte tkivo med nožnico in zadnjično odprtino. Po masaži lahko odvečno olje sperete s toplo vodo. Če imate kakršna koli vprašanja o masaži presredka, se posvetujte z babico ali zdravnikom.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Masažno olje za presredek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja